כרוב ממולא מתוק חמוץ דורש בערך 5 שעות אם יש לך בצל, אורז, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה טוב. מתכונים דומים: כרוב ממולא חמוץ מתוק, כרוב חרדל ממולא חמוץ מתוק, ו כרוב ממולא לחמניות עם רוטב חמוץ מתוק.
הוראות
1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. מרתיחים את ראשי הכרוב, אחד בכל פעם, עד מתרכך אבל עדיין מוצק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר ולתת מגניב במשך 15 דקות.
4
מערבבים את בשר בקר טחון, ביצים, אורז מבושל, 1 1/2 כפיות שום אבקה, מלח ופלפל, ו 1/2 כוס קטשופ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת שום
אורז מבושל
בשר טחון
קטשופ
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מערבבים עם הידיים עד בשילוב טוב.
6
הכן את עלי הכרוב על ידי גילוח חתך של הווריד הגדול במרכז העלים כך שיהיה קל יותר לגלגל אותם.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
גלול
7
מניחים כפית גדושה של המילוי במרכז העלה. מקפלים את הקצוות שמאלה וימינה לגלגל את העלה מלמטה, ויוצרים גליל הדוק. מאובטח עם קיסמים במידת הצורך. המשיכו למלא ולגלגל את העלים; שמרו את עלי הכרוב הקטנים והניחו אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
גלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
8
קוצצים את עלי הכרוב השמורים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
9
מניחים את הכרוב הקצוץ בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את הבצל פרוס, עגבניות מרוסקות, צימוקים, מלח חמוץ( אבקת חומצת לימון), מלח ופלפל, קטשופ 1/2 כוס, ואת הנותרים 1/2 כפיות שום אבקה. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר לבן ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקות
מלח ופלפל
אבקת שום
חומצת לימון
סוכר מגורען
קטשופ
צימוקים
בצל
מלח
11
לטעום את הרוטב ולהתאים את המתיקות, אם תרצה, על ידי הוספת 1/2 כוס נוספת של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
סוכר
12
מניחים את הכרוב מתגלגל לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
גלול
רוטב
13
יוצקים את שארית 1 כוס קטשופ על גבי הלחמניות. מכסים את הסיר, ולהפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
גלול
ציוד שתשתמש בו
סיר
14
מבשלים את הלחמניות במשך 3 שעות, צולה את הלחמניות כל חצי שעה.