קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות30
ציון בריאות8
מגזין

כרוב ממולא חמוץ מתוק

כרוב ממולא חמוץ מתוק
כרוב ממולא מתוק חמוץ דורש בערך 5 שעות אם יש לך בצל, אורז, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה טוב. מתכונים דומים: כרוב ממולא חמוץ מתוק, כרוב חרדל ממולא חמוץ מתוק, ו כרוב ממולא לחמניות עם רוטב חמוץ מתוק.

הוראות

1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. מרתיחים את ראשי הכרוב, אחד בכל פעם, עד מתרכך אבל עדיין מוצק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר ולתת מגניב במשך 15 דקות.
4
מערבבים את בשר בקר טחון, ביצים, אורז מבושל, 1 1/2 כפיות שום אבקה, מלח ופלפל, ו 1/2 כוס קטשופ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
אורז מבושלאורז מבושל
בשר טחוןבשר טחון
קטשופקטשופ
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים עם הידיים עד בשילוב טוב.
6
הכן את עלי הכרוב על ידי גילוח חתך של הווריד הגדול במרכז העלים כך שיהיה קל יותר לגלגל אותם.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
7
מניחים כפית גדושה של המילוי במרכז העלה. מקפלים את הקצוות שמאלה וימינה לגלגל את העלה מלמטה, ויוצרים גליל הדוק. מאובטח עם קיסמים במידת הצורך. המשיכו למלא ולגלגל את העלים; שמרו את עלי הכרוב הקטנים והניחו אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
8
קוצצים את עלי הכרוב השמורים.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
9
מניחים את הכרוב הקצוץ בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיפים את הבצל פרוס, עגבניות מרוסקות, צימוקים, מלח חמוץ( אבקת חומצת לימון), מלח ופלפל, קטשופ 1/2 כוס, ואת הנותרים 1/2 כפיות שום אבקה. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר לבן ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
חומצת לימוןחומצת לימון
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קטשופקטשופ
צימוקיםצימוקים
בצלבצל
מלחמלח
11
לטעום את הרוטב ולהתאים את המתיקות, אם תרצה, על ידי הוספת 1/2 כוס נוספת של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
סוכרסוכר
12
מניחים את הכרוב מתגלגל לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
רוטברוטב
13
יוצקים את שארית 1 כוס קטשופ על גבי הלחמניות. מכסים את הסיר, ולהפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
14
מבשלים את הלחמניות במשך 3 שעות, צולה את הלחמניות כל חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול