כרוב מתובל, שעועית קנליני ומרק תפוחי אדמה
כרוב מלוח, שעועית קנליני, ומרק תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 272 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, גזר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 89%. נסו מרק כרוב וקנליני שעועית, שעועית קנליני ומרק כרוב, ו נקניק הודו, כרוב ומרק שעועית קנליני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל עד שהוא מתרכך ושקוף, כ -5 דקות. מערבבים את הגזר ושום, ומבשלים 5 דקות יותר.
יוצקים את מרק העוף, מים ויין לבן; מערבבים את תפוחי האדמה, רוזמרין, מרווה, ותימין. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20 דקות.
מוסיפים את שעועית קנליני, כרוב, פלפל צ ' ילה, פלפל שחור, ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות נוספות.