כרוב מתוק-חם להתענג
רוטב כרוב מתוק-חם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 52 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם בצל, חומץ תפוחים תפוחים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו כרוב מתוק-חם להתענג, להתענג על הקיץ: מתוק ותבלינים תירס, ו רוטב כרוב סלוודורי (קורטידו) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, שום 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך אבל לא חום, על 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב, סיידר, חומץ, סוכר ופלפל לפי הטעם. כיסוי ומבשלים עד הכרוב הוא רך, על 20 דקות.
מערבבים בג ' יקמה, חזרת סלק ושמיר; מתבלים במלח ופלפל. מגניב לטמפרטורת החדר.
מגישים עם נקניק בגריל (שמאל).