אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וללא לקטוז מתכונים לתיבת המתכון שלך, כרוב ניצנים מזוגג הויסין עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 3. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו כרוב ניצנים, שן שום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרוב ניצנים בסגנון סיני עם זיגוג הויסין, סלמון שומשום-הויסין עם כרוב ניצנים ואטריות גזר, ו כרוב ניצנים מזוגג.
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3
מניחים מדף ספינת בסיר בינוני, להוסיף סנטימטר של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מחממים את המים לרתיחה, ואז מוסיפים את כרוב הניצנים לסיר. מכסים את הסיר ואדים את כרוב הניצנים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את הנבטים מן הסיר ולהניח אותם על תבנית אפייה להתקרר בזמן שאתה מבשל את הבצל בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
נבטים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מחממים את שמן הבוטנים במחבת ווק או סאוטה גדולה על חום גבוה על המבער החזק ביותר שלך עד פני השטח של שמן מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את הבצלים הפרוסים וזורקים למעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
3
לצרוב על חום גבוה עד הקצוות של פרוסות הבצל מתחילים חום, על 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, השום והכרוב ניצנים למחבת וזורקים לשלב. מוקפץ במשך 2 דקות, או עד כרוב ניצנים מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את חומץ האורז, רוטב הסויה ותערובת רוטב הויסין לנבטים וזורקים לשלב. מוקפץ במשך דקה או שתיים (לצפות בצדדים של המחבת ולכבות את החום אם אתה רואה את כל חריכה רוטב בצד של המחבת).