כרוב ניצנים מקורמל עם Pancetta
כרוב ניצנים מקורמל עם Pancetta עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פנקטה עבה, מלח כשר, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מקורמל עם Pancetta, שאלוט קרמל וכרוב ניצנים עם פנצ'טה, ו כרוב ניצנים, Pancettan ו Caramelized בצל אדום Crostini.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את כרוב הניצנים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
חותכים את כרוב הניצנים במחצית לאורכו.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב, עד השחמה קלה, 10 דקות; לגרד לתוך קערה.
הוסף את 1/4 כוס השמן הנותרים למחבת.
מוסיף את כרוב הניצנים, צד לחתוך למטה, ואת pancetta. מתבלים במלח ומבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד שהנבטים משחימים ומכרזים, 10 דקות.
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חם, 5 דקות. מתבלים במלח, מעבירים לקערה ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.