כרוב ניצנים עם בייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו נבטי בריסל עם בייקון. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 222 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מלח כשר, בייקון, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. נסו בייקון בריסל נבטים, כרוב ניצנים עם בייקון, ו בייקון כרוב ניצנים (יאם !) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות. חתוך את הקצה התחתון של נבטי בריסל, משאיר את הליבה שלמה, ומשוך את העלים הכהים החיצוניים. חצוי דרך הליבה.
מוסיפים את נבטי הבריסל ומבשלים, ללא כיסוי, עד שהם רכים, כ-6 דקות.
מסננים ושוטפים תחת מים זורמים קרים. (ניתן לעשות זאת יום קדימה.)
בינתיים שמים את השמן והבייקון במחבת או בסיר גדול מאוד, ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבייקון פריך.
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מוסיפים את נבטי הבריסל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם משחימים והקצוות הופכים פריכים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את החומץ, המלח, הפלפל והבייקון.