קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

כרוב ניצנים עם בייקון

כרוב ניצנים עם בייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו נבטי בריסל עם בייקון. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 222 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מלח כשר, בייקון, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. נסו בייקון בריסל נבטים, כרוב ניצנים עם בייקון, ו בייקון כרוב ניצנים (יאם !) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות. חתוך את הקצה התחתון של נבטי בריסל, משאיר את הליבה שלמה, ומשוך את העלים הכהים החיצוניים. חצוי דרך הליבה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את נבטי הבריסל ומבשלים, ללא כיסוי, עד שהם רכים, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3
מסננים ושוטפים תחת מים זורמים קרים. (ניתן לעשות זאת יום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
בינתיים שמים את השמן והבייקון במחבת או בסיר גדול מאוד, ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מוסיפים את נבטי הבריסל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם משחימים והקצוות הופכים פריכים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את החומץ, המלח, הפלפל והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מגישים חם.