קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

כרוב ניצנים עם בצל מקורמל

כרוב ניצנים עם בצל מקורמל
כרוב ניצנים עם בצל מקורמל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 117 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך כרוב ניצנים, שמן זית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים עם בשר חזיר בצל מקורמל, כרוב ניצנים Chifponade עם בצל מקורמל, ו כרוב ניצנים, בצל מקורמל ופקאנים.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים כרוב ניצנים ומבשלים עד אל דנטה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. להתייבש ולחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
4
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף pancetta ופריי עד קריספ, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר pancetta לצלחת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף בצל לשומן במחבת, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך משחימים, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף כרוב ניצנים למחבת ומערבבים בעדינות עד מחומם דרך, 6 עד 8 דקות. להחזיר את פנצ ' טה למחבת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים חמים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole קיאנטי Classico Riserva (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.