קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

כרוב ניצנים צלוי עם זיגוג חמוציות

כרוב ניצנים צלוי עם זיגוג חמוציות
כרוב ניצנים קלוי עם זיגוג חמוציות דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, רוטב חמוציות, מיץ חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כרוב ניצנים קלוי בתנור עם זיגוג בלסמי, כרוב ניצנים קלוי עם זיגוג רימונים-בלסמי, ו כרוב ניצנים צלוי אגבה עם זיגוג קשיו טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: קיסמים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בסיר קטן לשלב את רוטב חמוציות ומיץ. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר מהחום והנח בצד
5
במחבת גדולה עם ידית מתכת מטגנים את הבייקון עד פריך, ולאחר מכן להסיר מהמחבת לצלחת מרופדת מגבות נייר. למחבת אותו להוסיף את כרוב ניצנים, בצלצלים, שום העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לטגן במשך 5 דקות מעל חום בינוני גבוה כדי לתת את כרוב ניצנים קצת צבע.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
7
שים את המחבת בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהתנור ושופכים את זיגוג חמוציות מעל. חזור לתנור וצלה עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
שיפוד כל כרוב ניצנים עם קיסם, לארגן על מגש הגשה לשרת חם.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות