כרוב סבוי עם שקדים
אם יש לכם שקדים blanched, חמאה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק כרוב סבוי, סבוי כרוב עם פלפלים, ו עגל על כרוב סבוי.
הוראות
אדים או מיקרוגל את הכרוב עד רק מבושל. ממיסים את החמאה בשמן במחבת גדולה או ווק, ואז מוסיפים את השום, הרוזמרין והשקדים. לבשל, ערבוב השקדים במשך כ 2 דקות או עד שהם מתחילים חום. טיפ על צלחת.
מוסיפים את הכרוב למחבת, מערבבים את שאריות מיצי החמאה, ואז מחזירים את תערובת השקדים למחבת. מתבלים היטב ונשפכים לצלחת הגשה.