קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

כרוב עם צימוקים זהובים ובצל

כרוב עם צימוקים זהובים ובצל
כרוב עם צימוקים זהובים ובצל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 261 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, חומץ יין, צימוקים זהובים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט כרוב עם תפוחים וצימוקים זהובים, בשר חזיר פילה עם בצל חמוץ מתוק, צימוקים זהובים, ו, ו מוקפץ בוק צ'וי עם בצל מקורמל, צימוקים זהובים וצנוברים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף לקצץ את העלים. לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק לטבעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
יוצקים שכבה דקה של שמן, למשל כמה כפות, למחבת רדודה ולתת את הבצל לבשל במשך חמש עשרה דקות בערך, עד רך ומתוק. זה יצטרך את הערבוב מדי פעם כדי לעצור את זה השחמה מעבר צבע דבש חיוור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בעוד הבצל מבשל, לסחוט את מיץ התפוזים לתוך קערה קטנה, להוסיף את חומץ היין, ואז להכות עד חמש כפות שמן זית, לתת רוטב חריף מתוק. מערבבים את הצלפים וטחינה של פלפל שחור. קיטור הירוקים בקצרה. 
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
חומץ ייןחומץ יין
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ירוקירוק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את הרוטב תפוז דם לתוך המחבת עם הבצל, לנער את צימוקים זהובים, כף על העלים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
כתום דםכתום דם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'