כרוב צלוי
כרוב צלוי דורש על 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 243 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, רוטב ברביקיו, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: כרוב צלוי עם תבלינים סנטה פה, כרוב Pappu-דרום הודי בסגנון כרוב Dal-כרוב s, ו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה.
הוראות
כרוב פרבויל במשך 20 עד 30 דקות.
מוסיפים בייקון ובצל למחבת ומבשלים עד שרק מתחיל חום אבל נשאר רך; על 3 עד 5 דקות.
מסננים בייקון ובצל במסננת מעל קערה ושומרים את הטפטוף.
חותכים את הליבה של הכרוב על 3 אינץ 'למטה לכיוון המרכז במעגל על 3 אינץ' בקוטר.
מפזרים ולשפשף את הבית תיבול על כרוב. עם מברשת מאפה, לצחצח את שאריות בייקון שמורות על כל הכרוב. תניח בצד.
מוסיפים רוטב ברביקיו לקערה עם בייקון ובצל.
מערבבים יחד. למלא כרוב בתערובת זו.
להתפורר חתיכת רדיד אלומיניום לתוך טבעת על 3 אינץ ' בקוטר.
מניחים טבעת על גבי גריל ולהגדיר כרוב על גבי.
אפשר לבשל במשך 20 עד 25 דקות. רבע כרוב עם סכין כאשר מוכן לשרת.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.