כרובית-בצל לינגוויני
כרובית-בצל לינגוויני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פרח כרובית, פנקו, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו בלשן בצל כרובית, לינגוויני עם כרובית וחמאה חומה, ו לינגוויני עם כרובית וחמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה. חזור לסיר וזרוק עם 1 כף שמן זית.
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים כ -30 שניות.
מוסיפים את panko בצל מטוגן ומבשלים, ערבוב, עד קלוי קלוי, על 3 דקות.
העברה לצלחת; למחוק את המחבת.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד הקצוות חום, על 4 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום וטוסט 30 שניות.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי והכרובית רכה ופריכה, בערך עוד 1 דקה.
מוסיפים את הפסטה, תערובת בצל ופרמזן למחבת וזורקים. מתבלים במלח. למעלה עם הבזיליקום, צנוברים ועוד פרמזן. צילום: אנדרו מקאול