קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

כרובית-בצל לינגוויני

כרובית-בצל לינגוויני
כרובית-בצל לינגוויני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פרח כרובית, פנקו, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו בלשן בצל כרובית, לינגוויני עם כרובית וחמאה חומה, ו לינגוויני עם כרובית וחמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה. חזור לסיר וזרוק עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השום ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את panko בצל מטוגן ומבשלים, ערבוב, עד קלוי קלוי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
6
העברה לצלחת; למחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד הקצוות חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
9
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום וטוסט 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
10
מוסיפים את מי הפסטה השמורים ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי והכרובית רכה ופריכה, בערך עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
11
מוסיפים את הפסטה, תערובת בצל ופרמזן למחבת וזורקים. מתבלים במלח. למעלה עם הבזיליקום, צנוברים ועוד פרמזן. צילום: אנדרו מקאול
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף