כרובית וקיש ללא בשר חזיר
המתכון כרובית וקיש בשר חזיר ללא סרטנים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 279 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, כרובית, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו קיש כרובית ללא סרטנים, כרובית קלויה ללא סרטנים וקיש פטריות, ו כרובית קלויה ללא סרטנים וקיש פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים פרחים כרובית ומבשלים עד במכרז פריך מאוד, על 1 דקה.
מסננים במסננת ולשטוף עם מים קרים. לנער את עודף נוזל.
מחממים את השמן במחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ואת הבצל ומבשלים עד חום קל, על 6 דקות.
מוסיפים כרובית ופטרוזיליה ומניחים בצד להתקרר מעט.
מברשת זכוכית 9 אינץ ' או מחבת עוגה קרמית עם חמאה רכה ומפזרים באופן שווה את החלק התחתון של המחבת עם פרמזן מגוררת
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
לטאטא את חצי חצי, ביצים, חלמונים וקמח בכוס מדידה גדולה זכוכית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מורחים חצי מתערובת הכרובית באופן שווה במחבת, למעלה עם כמחצית מהגבינה; חוזרים עם המילוי והגבינה הנותרים.
יוצקים את פודינג מעל הסתימות.
אופים עד הקיש הוא רק להגדיר במרכז, על 40 עד 50 דקות. מגניב על מדף לפני ההגשה.