כרובית כבושה לימונית
כרובית כבושה לימונית עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם מים, כרובית, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו ריזוטו כרובית קלוי לימון, כרובית צלויה שלמה עם חמאה לבנה חומה, ו כרובית כבושה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף כרובית ולפרק אותו לפרחים.
בסיר גדול, לשלב את חומץ תפוחים, מים ומלח ים. מביאים לרתיחה.
מניחים שתי פרוסות לימון בתחתית צנצנת quart העליון עם פרוסות שן שום ופלפלים. תניח בצד.
כאשר מי מלח רותח, להוסיף כרובית לסיר. מערבבים עד שהמלח חוזר לרתיחה ומסירים מהחום.
באמצעות מלקחיים, לארוז כרובית לתוך צנצנת מוכנה העליון עם מלח.
מניחים 2-3 פרוסות לימון על גבי הכרובית ולשים מכסה על הצנצנת.
תן לפיקלס לשבת על הדלפק עד שיתקרר. ברגע שהם מגיעים לטמפרטורת החדר, להכניס צנצנת קירור.
חמוצים מוכנים לאכול בתוך 12 שעות, אם כי הם ימשיכו להעמיק בטעם עוד יותר את השאר.