כרובית-כרישה פירה
כרובית-פירה כרישה היא פירה ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פטרוזיליה, אגוז מוסקט הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו פירה כרישה כרובית, סקווש קיץ ופירה כרישה, ו לחם בגריל אנטיפסטי עם שעועית לבנה ופירה כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות כרישה, עוזב 1 אינץ ' של עלים כהים.
חותכים לרבעים לאורכם. דק לחתוך כרישה; לשטוף היטב, ולנקז.
מבשלים כרישה ופרחי כרובית במים רותחים כדי לכסות בסיר גדול 10 דקות או עד רך; לנקז. להחזיר ירקות לסיר, ולזרוק במחבת על חום גבוה כדי להסיר כל עודף לחות.
לעבד ירקות עם יוגורט 1/4 כוס, ב 2 קבוצות, במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך. מערבבים פטרוזיליה קצוצה והבא 3 מרכיבים; להעביר מחית לקערת הגשה.