כרובית ממולאת ההודי מתובל
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? כרובית ממולאת ההודי מתובל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, כמון טחון, פלפל קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: מטבל כרובית הודי מתובל, כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה, ו כרובית הודית מתובלת..
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מערבבים בכורכום ו 1 כף מלח, מוסיפים את ראש הכרובית ומבשלים עד בקושי מכרז, כ 15 דקות.
להעביר את הכרובית למסננת גדולה ולתת מגניב.
במחבת קטנה, טוסט קמח החומוס על חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות. לגרד את הקמח לתוך קערה בינונית ולתת מגניב, ואז מערבבים את היוגורט, רסק ג ' ינג ' ר, להדביק שום 1 כף השמן; העונה עם מלח.
במעבד מזון מיני, טוחנים דק קשיו. במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת הגזר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את garam masala, כמון, קאיין חילבה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. לגרד את התערובת לתוך קערה בינונית ולתת מגניב, ואז מערבבים את גבינת קוטג', צ ' דר, דומדמניות וקשיו הקרקע; העונה עם מלח ופלפל.
בזהירות למלא את הראש של כרובית, אריזה כמויות קטנות של תערובת הירקות בין הפרחים ואת הסדקים על החלק התחתון של הראש. מניחים את הכרובית הממולאת בתבנית אפייה, מצד ימין למעלה, ומכניסים את ציפוי היוגורט על כל הראש.
אופים את הכרובית במשך כשעה, או עד להשחמה עשירה.
בואו מגניב במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.