כרובית פינית
כרובית פינית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 276 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בירה ללא אלכוהול, פלפל, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו לחם שטוח פיני, גלגלי רוח פיניים, ו פנקייק פיני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים לחם בתוך 15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה; אופים ב-300 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד שהם פריכים. במחבת גדולה הקפיצו כרובית בחמאה עם זרעי הקימל עד שהם רכים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה לחם וגבינה.
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
בקערה קטנה, לטאטא את הביצים, בירה, חרדל, כוסברה ופלפל.
אופים בחום של 350 30-35 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.