כרובית "קוויאר" עם פרושוטו פריך
כרובית "קוויאר" עם פרושוטו פריך הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, פרחי כרובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרובית "קוויאר" עם פרושוטו מצועצע, כרובית עם פרושוטו פריך-ביס Zesty, ו כרוב ניצנים עם פרושוטו.
הוראות
סידור פרחים כרובית בשכבה אחת בתבנית אפיית מתכת 13 x 9 אינץ'.
טפטוף עם 1 כף שמן זית; מפזרים פלפל שחור ומלח כשר, משליך לשלב.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד כרובית משחימים קלות.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
הוסף פרושוטו למחבת; לטגן 10 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום למחבת; saut 1 דקה.
מערבבים תערובת כרובית, תערובת פרושוטו, וחומץ בקערה גדולה; מחית גס עם מזלג. מערבבים פטרוזיליה קצוצה. כפית 2 כפות תערובת כרובית לתוך כל עלה אנדיב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.