כרובית קלויה
כרובית צלויה היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 91 קלוריות. תמורת 74 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם כרובית, פלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פיצה כרובית צלויה עם בייבי ארוגולה ושום צלוי: פוסט אורח מאת קים בי ב- Cravings of a Lunatic, Roasted כרובית ושום צלוי עם בצל פנינה, וכרובית צלויה ו-16 שיניים צלויות של שום.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
זורקים את הכרובית עם שמן הזית, השום והפלפל האדום על תבנית אפייה; מפזרים את המלח והתימין ומערבבים שוב. צולים עד להזהבה ורכה, כ-20 דקות.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.