אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלויה ומרק כרישה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 258 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. 220 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, כרובית, קצפת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: כרובית צלויה ומרק כרישה, כרובית קלויה ומרק כרישה, ו כרובית קלויה ומרק כרישה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים שום ושמן צמחי יחד בקערה קטנה. מסדרים פרחים כרובית על תבנית אפייה; יוצקים תערובת שמן על כרובית. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
שמן בישול
שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
אופים כרובית בתנור שחומם מראש עד רך משחימים קלות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
להמס חמאה בעציץ 4 ליטר על חום בינוני; לבשל ומערבבים כרישה וקמח בחמאה מומסת עד ריחני מעורבב היטב, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
כרישה
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים כרובית, מניית עוף ושמנת; מבשלים עד שהטעמים משולבים, 20 עד 25 דקות. מערבבים chervil, מלח, ופלפל לתוך המרק; מבשלים עד עובי הרצוי, 10 עד 15 דקות יותר.