כרובית קלויה עם לימון ואנשובי
כרובית קלויה עם לימון ואנשובי היא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מתובלים, כרובית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרובית קלויה באיטיות עם אנשובי הלם, כרובית, אנשובי ועגבניות, ו גזר, כרובית ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף, לייבש, ולהסיר את כל העלים החיצוניים מן הכרובית. לנתק את הגזע על ידי ביצוע חתך בצורת חרוט לתחתית הכרובית, ולשבור את הכרובית לפרחים גדולים, בעקבות דפוס הגזע הטבעי שלה ככל האפשר. זה יניב מגוון של גדלים. להשתמש בך שיפוט על חתכים נוספים, אבל כל חתיכה צריכה להיות על 1 עד 3 עקיצות.באמצעות מעבד מזון מיני, דופק את השום ואת אנשובי עד עבה. עם ריצת המכונה להוסיף כוס של שמן זית באמצעות צינור טפטוף עד משחה שמנת מושגת. דופק במיץ ומניח בצד. בקערה גדולה מוסיפים כרובית וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל, מטילים עם תערובת אנשובי, משליכים את כל הפרחים באופן שווה מאוד.
יוצקים את הכרובית המצופה למחבת צלייה רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק את כל זה בשכבה אחת.
מפזרים את פירורי הלחם על כל החלק העליון, ואז טפטוף עם רבע כוס שמן זית הנותרים.שים אותו בתנור עד צלי עד חום זהוב, כ 12-15 דקות.
הוסף ½ כוס מים, חום נמוך ל 350, ולהמשיך לבשל במשך 30-35 דקות, עד למכרז.
הסר מהתנור, מניחים על מגש גדול.