כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים
כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו כרובית, לחם, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם, סטייקים כרובית קלויים עם צימוקים זהובים וצנוברים, ו כרובית קלויה עם צימוקים זהובים, צנוברים וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם.
מניחים את הכרובית בקערה גדולה ומטפטף אותו עם 3 כפות של השמן.
מוסיפים את המלח הנמדד, באמצעות הידיים שלך, לזרוק מעיל.
הסר את תבנית האפייה מהתנור בזהירות להפיץ את הכרובית על זה בשכבה אפילו. שמור את הקערה לאחר כך (אין צורך למחוק אותו). צלוי את הכרובית, תוך ערבוב באמצע, עד השחמה עמוקה כתמים, על 25 דקות. בינתיים, שמנמן את הצימוקים ולעשות את תערובת פירורי לחם.
מניחים את הצימוקים, חומץ, ומים במחבת גדולה ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הצימוקים מחוממים דרך הנוזל כמעט כל התאדה, על 5 דקות. כבה את החום, להסיר את הצימוקים לקערה חסינת חום קטנה, ולהניח בצד. שמור את המחבת.באמצעות הידיים שלך, לקרוע את הלחם לחתיכות על הגודל של צימוקים ומניחים בקערה הגדולה השמורה (אתה צריך על 1 1/4 כוסות); להפריש.להחזיר את המחבת שמורות לחום בינוני, להוסיף את כף הנותרים של שמן, וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים במלח ומערבבים לשלב. טוסט פירורי הלחם, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי, על 8 עד 10 דקות. בינתיים, למחוק את הקערה עם מגבות נייר ומניח אותו בצד.כאשר פירורי הלחם נעשים, להוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום למחבת, ומערבבים לשלב. מבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
הסר את תערובת פירורי הלחם לקערה השמורה.
מוסיפים את הכרובית הקלויה, הצימוקים השזופים וכל נוזל, ופטרוזיליה לקערה וזורקים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.