קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים

כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים
כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו כרובית, לחם, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם, סטייקים כרובית קלויים עם צימוקים זהובים וצנוברים, ו כרובית קלויה עם צימוקים זהובים, צנוברים וכתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הכרובית בקערה גדולה ומטפטף אותו עם 3 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את המלח הנמדד, באמצעות הידיים שלך, לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר את תבנית האפייה מהתנור בזהירות להפיץ את הכרובית על זה בשכבה אפילו. שמור את הקערה לאחר כך (אין צורך למחוק אותו). צלוי את הכרובית, תוך ערבוב באמצע, עד השחמה עמוקה כתמים, על 25 דקות. בינתיים, שמנמן את הצימוקים ולעשות את תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את הצימוקים, חומץ, ומים במחבת גדולה ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הצימוקים מחוממים דרך הנוזל כמעט כל התאדה, על 5 דקות. כבה את החום, להסיר את הצימוקים לקערה חסינת חום קטנה, ולהניח בצד. שמור את המחבת.באמצעות הידיים שלך, לקרוע את הלחם לחתיכות על הגודל של צימוקים ומניחים בקערה הגדולה השמורה (אתה צריך על 1 1/4 כוסות); להפריש.להחזיר את המחבת שמורות לחום בינוני, להוסיף את כף הנותרים של שמן, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים במלח ומערבבים לשלב. טוסט פירורי הלחם, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי, על 8 עד 10 דקות. בינתיים, למחוק את הקערה עם מגבות נייר ומניח אותו בצד.כאשר פירורי הלחם נעשים, להוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום למחבת, ומערבבים לשלב. מבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שום גויה®שום גויה®
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את תערובת פירורי הלחם לקערה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את הכרובית הקלויה, הצימוקים השזופים וכל נוזל, ופטרוזיליה לקערה וזורקים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.