כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים
כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם כרובית, שום, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . נסו כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים, כרובית קלויה עם תמרים וצנוברים, ו כרובית קלויה עם צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מורחים פרחים כרובית על תבנית אפייה; מתבלים במלח ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. מערבבים כרובית וממשיכים לאפות עד חום זהוב בקצוות, כ -20 דקות נוספות.
מחממים חמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני נמוך; מבשלים ומערבבים צנוברים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים תמרים ושום לצנוברים; מבשלים עד שהתאריכים מתרככים, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח.
מעבירים כרובית חמה לקערת הגשה.
טפטוף תערובת אגוז אורן מעל כרובית ולזרוק למעייל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.