כריך בטן חזיר מטוגן עם פסטו מאיו
כריך בטן חזיר מטוגן עם פסטו מאיו דורש בערך 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 2013 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 181 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת דורש חומץ בלסמי, מנות בטן חזיר, פלפל, מרק עוף. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 82%, שהוא סופר. נסו כריך בטן חזיר מטוגן עם פסטו מאיו, לחמניות בטן חזיר עם מאיו חריף, בצל ירוק ונבטי שעועית כבושים, ו חזיר צ'שאו (בטן חזיר מטוגנת במרינדה לראמן טונקוטסו) עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציון בטן החזיר מספר פעמים בצד השומני. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מצפים תנור הולנדי גדול, על אש בינונית, בשמן.
מוסיפים את הבטן חזיר, 1 חתיכה בכל פעם, הבקיע בצד למטה, לסיר. צורבים לאט כדי להפוך את השומן מכל הצדדים למשך 3 עד 4 דקות.
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
מסננים את עודפי השומן ומשאירים 3 עד 4 כפות ומוסיפים את השום. משחימים את השום, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לקבלת צבע מעט, כ -2 עד 3 דקות.
מערבבים פנימה את הסוכר החום והבלסמי ומבשלים עד לסירופ, בערך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הדיז ' ון ומקציפים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את הרוזמרין, הפטריות, הפלפלים והמרקים ומביאים לרתיחה. מחזירים את בטן החזיר לתבנית, מכסים ומכניסים לתנור. ברייז עד מזלג רך, על 1 1/2 עד 2 שעות.
מוציאים מהתנור ומעבירים את בטן החזיר לפלטה.
מערבבים את כל החומרים עם מטרפה בקערה קטנה ומניחים בצד.
מורחים מיונז פסטו בנדיבות מכל צד של הלחמניות הקלויות. שים חתיכת בטן חזיר וכמה פרוסות מוצרלה מעושנת על החצאים התחתונים. מסדרים את החצאים התחתונים של הכריך המורכב על תבנית גיליון ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה וחומה, בערך 1 עד 2 דקות.
מוציאים מהתנור, מכסים בצמרות הגליל ומגישים.