פרוסות המבורגר איטלקי הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1154 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא פלפל, המבורגר, עלי נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פרוסות חצילים איטלקיים בגריל, עוגת המבורגר איטלקית, ו האיטלקית של אמא "המבורגר הלפר" (מתכונים דומים).
הוראות
1
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
לרסק את אנשובי לתוך משחה עם החלק האחורי של הסכין שלך או מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
סכין
3
הסר את הנקניק האיטלקי מן המעטפת שלה ולהוסיף לקערה גדולה עם בשר המבורגר, אנשובי מרוסק, בצל, מנטה, שום, תבלין איטלקי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
מלח ופלפל
בשר טחון
תיבול איטלקי
אנשובי
שום
בצל
מנטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים את כל החומרים היטב.
5
על משטח עבודה נקי, או קרש חיתוך מכוסה בניילון נצמד, יוצקים את תערובת הבשר וצורה לתוך מלבן שטוח בערך רוחב כיכר הלחם ובעובי של 1 אינץ'. הערה של קוק: אתה יכול להפוך את המלבן קצת יותר גדול מאשר כיכר הלחם מאז הבשר יהיה להתכווץ מעט במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
לחם
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עטיפת פלסטיק
6
חותכים את המבורגר שטוח לשניים, מה שהופך 2 קציצות גדולות לצלייה.
7
מניחים את הקציצות על הגריל שחומם מראש ומבשלים עד בשר הקרקע מגיע לטמפרטורה פנימית של 155 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
כדי להכין את הלחם, תחילה לטגן את שיני השום ובצל טחון בשמן זית עד שהם מתרככים, כ -3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שיני שום שלמות
שמן זית
לחם
בצל
9
חותכים את כיכר חצי אופקית דרך המרכז כדי ליצור 2 חתיכות ארוכות, העליון והתחתון של כיכר. צבע את החלק הפנימי של כל חתיכת לחם עם תערובת שמן, ציפוי אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם
שמן בישול
10
הסר את ההמבורגרים מהחום ולהחזיק בצלחת מכוסה.
11
מניחים את 2 חצאי הלחם על הגחלים, צבוע בצד למטה, טוסט.
מרכיבים שתצטרך
לחם
טוסט
12
כדי להגיש, מניחים את קציצות ההמבורגר על חצי הלחם הקלוי, מוסיפים את החסה ופרוסות העגבניות, אם משתמשים, ולאחר מכן למעלה עם החצי השני של הלחם וחותכים לפרוסות 1-2 אינץ'.