קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת קלאסית

עוגת דלעת קלאסית
מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך סוכר מגורען, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים את הבצק התלוי תחת עצמו crimp את הקצוות עם האצבעות. לנקב את הקרקעית ואת הצדדים בכל רחבי עם מזלג. צ ' יל לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הבצק הצונן בנייר כסף וממלאים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
מעבירים לתנור ואופים עד הקצוות הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
6
הפוך את המילוי: בעדינות לטאטא את הדלעת, שמנת, סוכר מגורען, 2 ביצים, קינמון, אגוז מוסקט, וניל ומלח (לא overmix). מקציפים את הביצה הנותרת ומברישים על קצה הקרום; מפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ונילוניל
מוסקטמוסקט
קרםקרם
קרוםקרום
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ואופים עד להגדיר סביב הקצוות, 50 דקות עד 1 שעה (באמצע עדיין להתנועע מעט).
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
העברה למתלה; בואו להתקרר לחלוטין.
9
דופק את הקמח, קיצור, סוכר, חומץ ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה טובה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חומץחומץ
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
10
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
11
מפזרים במי קרח 1/4 כוס ודופק עד שהבצק מתחיל לבוא יחד. צבטו את הבצק באצבעותיכם; אם הוא לא מחזיק מעמד, הוסיפו עד 4 כפות נוספות של מי קרח, 1 כף בכל פעם, ודופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
12
מחלקים את הבצק בין 2 יריעות של ניילון נצמד ומטפחים כל אחד לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או רצוי לילה, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק