עוגת דלעת קלאסית
מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך סוכר מגורען, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים את הבצק התלוי תחת עצמו crimp את הקצוות עם האצבעות. לנקב את הקרקעית ואת הצדדים בכל רחבי עם מזלג. צ ' יל לפחות 1 שעה או לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הבצק הצונן בנייר כסף וממלאים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מעבירים לתנור ואופים עד הקצוות הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
הפוך את המילוי: בעדינות לטאטא את הדלעת, שמנת, סוכר מגורען, 2 ביצים, קינמון, אגוז מוסקט, וניל ומלח (לא overmix). מקציפים את הביצה הנותרת ומברישים על קצה הקרום; מפזרים סוכר גס.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ואופים עד להגדיר סביב הקצוות, 50 דקות עד 1 שעה (באמצע עדיין להתנועע מעט).
העברה למתלה; בואו להתקרר לחלוטין.
דופק את הקמח, קיצור, סוכר, חומץ ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה טובה.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מפזרים במי קרח 1/4 כוס ודופק עד שהבצק מתחיל לבוא יחד. צבטו את הבצק באצבעותיכם; אם הוא לא מחזיק מעמד, הוסיפו עד 4 כפות נוספות של מי קרח, 1 כף בכל פעם, ודופק שוב.
מחלקים את הבצק בין 2 יריעות של ניילון נצמד ומטפחים כל אחד לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או רצוי לילה, או להקפיא עד 2 חודשים.