כריך בשר חזיר וגבינה קרוק מסייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך בשר חזיר וגבינה קרוק. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. 3510 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גבינת פרמזן, קמח, חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרוק-מסייה (כריך חזיר וגבינה קלוי), כריך ביסטרו צרפתי קלאסי-קרוק מסייה, ו קרוק מסייה עם ברי חזיר יער שחור.
הוראות
הפוך את רוטב בשמל: להמס חמאה בסיר קטן על חום בינוני / נמוך עד שזה רק מתחיל לבעבע.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב עד חלקה, על 2 דקות.
לאט להוסיף את החלב, לטאטא ברציפות, בישול עד עבה.
מוסיפים את המלח, הפלפל והאגוז מוסקט.
מערבבים בפרמזן ו 1/4 כוס של Gruyère מגוררת. תניח בצד.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה וקונים אותם בתנור 204°, כמה דקות בכל צד, עד קלוי קלוי. לקבלת טעם נוסף אתה יכול להפיץ קצת חמאה על פרוסות הלחם לפני שאתה טוסט אותם אם אתה רוצה.
(לחלופין, אתה יכול להרכיב את הסנדוויצ ' ים כדלקמן בשלב ארבעה וגריל אותם על מחבת, מסיים אותם ב broiler עם רוטב בשמל.)
בנה את הכריכים: מברשת קלה חצי פרוסות קלוי עם חרדל.
מוסיפים את פרוסות החזיר וכ -1 כוס של גבינת Gruyère הנותרת. למעלה עם פרוסות הלחם הקלויות האחרות.
הוסף bechamel, יותר Gruyere: כפית על רוטב בשמל לחלק העליון של הכריכים.
מפזרים את גבינת Gruyère הנותרים.
אופים בתנור במשך 5 דקות, ואז להפעיל את broiler ו לצלות במשך 3 עד 5 דקות נוספות, עד ציפוי הגבינה הוא תוסס מעט השחמה.
אם אתה מעל כריך זה עם ביצה מטוגנת זה הופך להיות מאדאם קרוק.