קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

ברציול

ברציול
ברציול דורש כ 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 491 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, תיבול, מלח וספגטי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, שהוא מוצק. ברציול, ברסיול של פמי, ו בשר בקר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משטחים סטייק ל-1/2 אינץ'. עובי. לשפשף עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
2
שלב את פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הגבינה, השום, האורגנו, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. כף מעל בשר בקר עד 1 אינץ'. של קצוות; לחץ כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
שוםשום
פלפלפלפל
בקרבקר
מלחמלח
3
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך; לקשור עם מחרוזת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
4
בתנור הולנדי, בשר חום בשמן שנותר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, המים, התיבול האיטלקי, הסוכר ושאר המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 70-80 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
בצלבצל
סוכרסוכר
מיםמים
בשרבשר
6
מוציאים בשר מהרוטב וזורקים חוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
7
חותכים לפרוסות דקות; מגישים עם רוטב וספגטי אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
רוטברוטב