ברציול דורש כ 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 491 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, תיבול, מלח וספגטי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, שהוא מוצק. ברציול, ברסיול של פמי, ו בשר בקר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
משטחים סטייק ל-1/2 אינץ'. עובי. לשפשף עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
2
שלב את פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הגבינה, השום, האורגנו, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. כף מעל בשר בקר עד 1 אינץ'. של קצוות; לחץ כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
אורגנו
פטרוזיליה
גבינה
שום
פלפל
בקר
מלח
3
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך; לקשור עם מחרוזת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
4
בתנור הולנדי, בשר חום בשמן שנותר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, המים, התיבול האיטלקי, הסוכר ושאר המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 70-80 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
מלח ופלפל
רוטב עגבניות
בצל
סוכר
מים
בשר
6
מוציאים בשר מהרוטב וזורקים חוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בשר
7
חותכים לפרוסות דקות; מגישים עם רוטב וספגטי אם רוצים.