כריך בשר ראובן חם עם בישולים איטיים.
ממרח ראובן חם בישול איטי עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתכון זה מספק 26 מנות. עם 84 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גבינה שוויצרית, רוטב אלף האיים, קרקרים בייגלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: ממרח ראובן מבושל איטי, מטבל ראובן מבשל איטי, ו כריכי רובן מבשלים לאט.
הוראות
תרסיס בתוך 1-כדי 2 1/2-ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מערבבים allingredients למעט קרקרים; כפית לתוך סיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 1 שעה או עד גבינה מותכת. מערבבים untilcheese הוא חלק; כיסוי ומבשלים 1 שעה יותר.
לגרד את הצד של הכיריים עם מרית גומי כדי לסייע במניעת קצה התפשטות חריכה.
התפשטות תחזיק עד 2 שעות על נמוך.