שלוש פטריות ריגטוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 888 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח, שום, כובעי פטריות פורטובלו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ריגטוני תלת-פטרייתי, שלוש ריגטוני פטריות, ו Rigatoni עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
2
מניחים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
כיריים
סיר
3
מוסיפים מלח ומבשלים ריגטוני אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
מלח
4
מניחים פורצ ' יני בסיר קטן עם כ 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ירידה לרתיחה, ולהפחית את הנוזל בחצי, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
בזמן שפסטה ופורצ ' יני עובדות, יוצקים בערך 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה לתוך קערה קטנה. השתמש במברשת מאפה כדי לצפות את portobellos בשמן זית כתית נוספת ולמקם אותם על גריל חם. מבשלים עד כהה ומכרז, 7 עד 8 דקות, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
פטריות פורטובלו
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
גריל
קערה
6
הסר ותן מנוחה.
7
מחממים מחבת עמוקה גדולה עם 2 כפות שמן זית כתית נוספת, 2 סיבובים של המחבת, מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים שיטאקים ומבשלים כמה דקות ואז מוסיפים שום ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
שום
9
מוסיפים יין ומפחיתים דקה. חצאי ופרוס portobellos ולאחר מכן להוסיף shiitakes. לפזר את רוזמרין לתוך המחבת ולהפוך להפיץ את העשב. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל. מערבבים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות פורטובלו
פטריות
פטריות שיטאקה
רוזמרין
עגבנייה
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר את פורצ ' יני מן מרק השרייה עם כף מחורץ וקוצצים. מערבבים פטריות לתוך רוטב ואז מוסיפים כמה מצקות של מרק השרייה. אין להשתמש האחרון של זה: כל חצץ פטריות מיובשים יהיה התיישב לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מרק
רוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מצקת
סיר
11
בואו טעמים לשלב במשך כמה דקות יותר.
12
מסננים פסטה ומוסיפים לסיר חם. לגרר קצת רומנו על הפסטה ולהוסיף כמה מצקות של הרוטב לפסטה. לזרוק את הפסטה והרוטב על המעיל, ולאחר מכן להעביר מגש הגשה או לתוך קערות בודדות העליון עם רוטב שנותר. להעביר יותר גבינה בשולחן לציפוי, ולחם לניקוי. יאמו!