קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

שלוש ריגטוני פטריות

שלוש ריגטוני פטריות
שלוש פטריות ריגטוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 888 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח, שום, כובעי פטריות פורטובלו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ריגטוני תלת-פטרייתי, שלוש ריגטוני פטריות, ו Rigatoni עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
2
מניחים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
סירסיר
3
מוסיפים מלח ומבשלים ריגטוני אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
מלחמלח
4
מניחים פורצ ' יני בסיר קטן עם כ 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ירידה לרתיחה, ולהפחית את הנוזל בחצי, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
בזמן שפסטה ופורצ ' יני עובדות, יוצקים בערך 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה לתוך קערה קטנה. השתמש במברשת מאפה כדי לצפות את portobellos בשמן זית כתית נוספת ולמקם אותם על גריל חם. מבשלים עד כהה ומכרז, 7 עד 8 דקות, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
גרילגריל
קערהקערה
6
הסר ותן מנוחה.
7
מחממים מחבת עמוקה גדולה עם 2 כפות שמן זית כתית נוספת, 2 סיבובים של המחבת, מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים שיטאקים ומבשלים כמה דקות ואז מוסיפים שום ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
שוםשום
9
מוסיפים יין ומפחיתים דקה. חצאי ופרוס portobellos ולאחר מכן להוסיף shiitakes. לפזר את רוזמרין לתוך המחבת ולהפוך להפיץ את העשב. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל. מערבבים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
פטריותפטריות
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
רוזמריןרוזמרין
עגבנייהעגבנייה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר את פורצ ' יני מן מרק השרייה עם כף מחורץ וקוצצים. מערבבים פטריות לתוך רוטב ואז מוסיפים כמה מצקות של מרק השרייה. אין להשתמש האחרון של זה: כל חצץ פטריות מיובשים יהיה התיישב לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מרקמרק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מצקתמצקת
סירסיר
11
בואו טעמים לשלב במשך כמה דקות יותר.
12
מסננים פסטה ומוסיפים לסיר חם. לגרר קצת רומנו על הפסטה ולהוסיף כמה מצקות של הרוטב לפסטה. לזרוק את הפסטה והרוטב על המעיל, ולאחר מכן להעביר מגש הגשה או לתוך קערות בודדות העליון עם רוטב שנותר. להעביר יותר גבינה בשולחן לציפוי, ולחם לניקוי. יאמו!
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
גבינת רומנוגבינת רומנו
לחםלחם
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קערהקערה
סירסיר