כריך ג'מבלאיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 250 גרם חלבון, 233 גרם שומן, ובסך הכל 4157 קלוריות. 283 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל קייג'ון. אם יש לכם נקניקיית אנדוי, גבעולי סלרי, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם כריך ג'מבליה, כריך ג'מבליה, ו כריך חנה מסאלה-כריך חומוס / כריך קל.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
בסיר ברזל יצוק גדול או במחבת צלייה עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, מבשלים את הבייקון עד לקבלת פריך ושומן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
גב שומן חזיר
4
מוציאים בייקון ומסננים על מגבת נייר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מוסיפים חזיר למחבת עם שומן הבייקון ומבשלים על אש בינונית עד גבוהה עד שחזיר משחים מכל הצדדים, בערך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מוסיפים את הנקניקיה,הבצל והפלפל. מבשלים עד שהבצל שקוף. לאחר מכן מוסיפים את העוף, הסלרי והשום, הפטרוזיליה ו -3 / 4 כוס בצל ירוק קצוץ. מבשלים עד שהעוף מבושל, בערך 5 עד 7 דקות נוספות.
קייג ' ון עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוז רוז ואלברינו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. מחוז סנט פרנסיס סונומה סוביניון בלאן עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
יפה ובהיר, סוביניון בלאן זה מציע ניחוחות מרעננים של מלון טל דבש ותפוח ירוק המגובה במינרליות קרירה. תווים טרופיים עדינים מובילים לגימור פריך של פרי אבן והדרים.