קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

כריך ג'מבליה

כריך ג'מבליה
כריך ג'מבלאיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 250 גרם חלבון, 233 גרם שומן, ובסך הכל 4157 קלוריות. 283 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל קייג'ון. אם יש לכם נקניקיית אנדוי, גבעולי סלרי, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם כריך ג'מבליה, כריך ג'מבליה, ו כריך חנה מסאלה-כריך חומוס / כריך קל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
בסיר ברזל יצוק גדול או במחבת צלייה עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, מבשלים את הבייקון עד לקבלת פריך ושומן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוציאים בייקון ומסננים על מגבת נייר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מוסיפים חזיר למחבת עם שומן הבייקון ומבשלים על אש בינונית עד גבוהה עד שחזיר משחים מכל הצדדים, בערך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מוסיפים את הנקניקיה,הבצל והפלפל. מבשלים עד שהבצל שקוף. לאחר מכן מוסיפים את העוף, הסלרי והשום, הפטרוזיליה ו -3 / 4 כוס בצל ירוק קצוץ. מבשלים עד שהעוף מבושל, בערך 5 עד 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הקאיין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במים, לכסות ולתת לשבת במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8
חותכים לחם לאורכו ומכניסים לתנור לצלייה קלה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
כף מעט מתערובת החזיר על תחתיות הלחם, מעל כל אחת פרוסות גבינה, הבייקון השמור והבצל הירוק שנותר וסיים עם צמרות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מגישים מיד.

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

קייג ' ון עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוז רוז ואלברינו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. מחוז סנט פרנסיס סונומה סוביניון בלאן עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
יפה ובהיר, סוביניון בלאן זה מציע ניחוחות מרעננים של מלון טל דבש ותפוח ירוק המגובה במינרליות קרירה. תווים טרופיים עדינים מובילים לגימור פריך של פרי אבן והדרים.