כריך גבינה בגריל עם עגבניות מיובשות והריסה
כריך גבינה בגריל עם עגבניות מיובשות והריסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 84 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם רסק האריסה, עגבניות מיובשות, לחם שאור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, אריסה + כריך גבינה בגריל ביצה, ו כריסאן ואבוקדו טוסט גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
טובלים מברשת מאפה לתוך צנצנת שמן זית ועגבניות מיובשות.
מברשת 1 צד של כל פרוסת לחם עם השמן, ולאחר מכן להפוך את הלחם על פני.
מורחים כמה שיותר או מעט אריסה להדביק כמו שאתה רוצה (בהתאם לרמה הרצויה של תבלין) על הצדדים הנותרים של הלחם.
באופן שווה להפיץ את הגבינה על פני שתי פרוסות לחם. מחלקים את העגבניות הקצוצות בין הלחם מצופה הגבינה, ולאחר מכן למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.
מחממים ברזל יצוק גדול, או לא מקל, מחבת על חום בינוני. מבשלים את הכריכים עד חום זהוב מכל הצדדים והגבינה נמסה, 3 עד 4 דקות לכל צד.