כריך הליבוט מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. לך לחנות ותביא מלח, חרדל דיז'ון, קייזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו כריך הליבוט בגריל, הליבוט סודי ומטוגן, ו הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף דגים ולייבש לטפוח; להפריש. בצלחת רדודה, מערבבים יחד את הקמח, מלח ופלפל לפי הטעם. טובלים כל פילה בתערובת הקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קמח לכל מטרה
דגים
מלח
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2
במחבת, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה. מבשלים את הדגים בשמן החם במשך 2 עד 3 דקות לכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
בקערה קטנה, להקציף יחד את המיונז, חרדל, שמיר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
חרדל
שמיר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מורחים את מיונז שמיר באופן שווה על הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
מורחים
גלול
שמיר
5
מניחים פילה דגים על כל גליל העליון עם פרוסות עגבניות ובצל
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.