כריך הסטקייה שיקגו
כריך הסטקייה שיקגו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1143 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מצוין. נסו שיקגו כריך בשר איטלקי, כריך סטייק קלאסיקות " עם תרד מוקרם, פילה מיניון פרוס, ופטריות מעורבות, ו Chicago Burger Week: The Chicago Deep Dish פיצה בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד חם מאוד.
מפזרים את שני צידי הסטייק במלח ופלפל.
מניחים את הסטייק במחבת החמה, להפחית את החום בינוני לצרוב עד השחמה היטב, על 4 דקות. הפוך את הסטייק ומבשל עד בינוני / בינוני-נדיר, על 6 יותר דקות. מניחים בצד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, ולתת לנוח לפני חיתוך.
מחממים את השמן ופרוסים שום בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד השום הוא חום זהוב ופריך.
הסר את השום והנח בצד על מגבת נייר לניקוז.
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את התרד ומערבבים לשלב עם השמן. לכסות ולתת לבשל מעל חום בינוני גבוה עד התרד הוא נבול אבל עדיין בהיר בצבע, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל וזורקים עם שבבי השום.
מערבבים את המיונז, חלב חמאה, גבינה כחולה, שמיר, חרדל ופלפל יחד בקערה ומניחים בצד. התאם את התיבול במידת הצורך.
עבור הכריך לבנות: לחתוך את הסטייק נח על התבואה לפרוסות 1/4 אינץ', הסרת כל שומן שאינו שניתנו.
מניחים את פרוסות הסטייק על הלחמנייה התחתונה, למעלה עם התרד ושמר את הלחמנייה העליונה עם רוטב גבינה כחול חמאה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.