כריך מלפפון ועגבניה עם שום חומוס שעועית לבנה
כריך מלפפון ועגבניה עם שום חומוס שעועית לבנה הוא טבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 550 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך שום, שמן זית, מלפפונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שעועית לבנה וחומוס Scape שום, שום קלוי חומוס שעועית לבנה, ו קלוי-שום חומוס שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את החלק העליון של ראש שום טפטוף עם 1 כפית של שמן זית. לעטוף בנייר אלומיניום ואופים עד רך, על 45 דקות עד 1 שעה. פתח את העטיפה והרשה להתקרר.
לנקז ולשטוף את השעועית. (שמור 1/2 כוס שעועית למתכון סלט עגול 2.)
שים אותם לתוך מעבד מזון יחד עם 1/4 כוס שמן זית. לסחוט את עיסת השום הקלוי ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. תהליך עד חלקה על עקביות של מיונז, הוספת קצת מים אם זה עבה מדי. (להזמין 2 כפות של החומוס עבור מתכון סלט 2 עגול.)
מורחים את החומוס על כל פרוסת לחם. למעלה 4 פרוסות לחם עם מלפפון פרוסות עגבניות לכסות עם הלחם הנותר. (להזמין 1/2 של מלפפון 1/2 עגבניות למתכון סלט עגול 2.)
חותכים את הסנדוויצ ' ים לשניים ועוטפים אותם היטב בנייר שעווה או בניילון נצמד.