כריך סטייק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך סטייק. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 114 גרם שומן, ובסך הכל של 1371 קלוריות. מתכון זה משמש 2. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, מיונז, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. מתכונים דומים: כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, כריך סטייק, ו כריך הסטייק הטוב ביותר.
הוראות
מתבלים את הסטייק בנדיבות במלח ופלפל משני הצדדים.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת מטגן בינוני על אש גבוהה עד שזה כמעט עישון, ואז לצרוב את הסטייק בכל צד במשך 1 דקה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את הסטייק כ -7 עד 10 דקות, הופכים פעם אחת, עד שנדיר מאוד באמצע.
מוציאים לצלחת, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לשבת 10 דקות. פורסים את הסטייק לרצועות.
בעזרת אותה מחבת מטגן מחממים 1 1/2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והטימין ומקפיצים במשך 10 דקות, עד שהבצל שחום ומקורמל, תוך ערבוב מדי פעם.
להרכבת הכריכים מורחים כף מיונז חרדל על המחצית התחתונה של כל לחמניה.
מניחים שכבה רצועות הסטייק על גבי המאיו, מפזרים מלח ופלפל, ומעליהם טבעות הבצל המקורמלות.
מניחים את ארוגולה התינוק על גבי הטבעות בצל, ומכסים את הכריכים עם החלק העליון של לחמניות.
מקציפים את החומרים יחד בקערה קטנה.