כריך סטייק איטלקי
כריך סטייק איטלקי המתכון יכול לספק השתוקקות הים תיכונית שלך בסביבה 25 דקות. מתכון זה מכין 5 מנות עם 542 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב לסלט, לחמניות, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, איטלקי תת כריך, ו כריך ביצה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הסטייקים בשמן 2 כפיות בקבוצות על אש בינונית במשך 3-4 דקות או עד שהם כבר לא ורודים. בינתיים, במחבת אחרת, הקפיצו את הבצל המתוק והפלפל הירוק בשמן שנותר עד שהם רכים; מפזרים מלח ופלפל.
בקערה קטנה שלבו את החמוצים, רוטב הסלט, העגבנייה והבצל האדום; מניחים בצד.
הניחו את צמרות הגליל, חתוכות כלפי מעלה, על תבנית עם נייר אפייה.
מפזרים גבינה. לצלות 4 ב. מהחום במשך 2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מניחים סטייק על כל תחתית גליל; למעלה עם תערובת בצל תערובת חמוצים. החלף צמרות גליל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הפרא & ויילדר מרלו אקסהיביציוניסט עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![פרא & וונערר את חשפן מרלו]()
פרא & וונערר את חשפן מרלו
האקסהיביציוניסט מלא בשזיף עשיר ופירות דמסון על האף. אלון המשמש אינו פולשני בחיך הנשלט על ידי טעמי פירות יער אדומים עשירים תוך הצגת ניואנסים אדמתיים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.