כריך סלמי עם כרובית להתענג
מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כרובית, לחם, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו נקניק בגריל, גבינה, וסלאמי עם רליש Caper, כריך סלמי בגריל עבור # SundaySupper, ו כריך סלמי עם גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים על 1 אינץ ' של מים לסיר גדול או סיר. שים סלסילת קיטור במחבת.
חותכים את הכרובית לרבעים.
מניחים את הכרובית באוניית הקיטור, מכסים ומניחים מעל חום בינוני-גבוה. קיטור עד כמעט אבל לא ממש רך, 10 עד 12 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב. קוצצים את הכרובית לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיף את השמן, צימוקים, צלפים, מלח, פלפל, ו (אם באמצעות) חומץ וזרעי קימל.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. (אתה יכול לכסות את התענוגות לקרר אותו עד 5 ימים.)
מניחים את פרוסות הלחם על משטח עבודה.
מורחים חצי הפרוסות עם החרדל, ואז למעלה עם הסלמי ואת התענג הכרובית. כריך עם הלחם הנותר.