כריך עוף מגולגל עם ארוגולה ופטרוזיליה איולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך עוף מגולגל עם ארוגולן ו פטרוזיליה איולי. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 370 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חזה עוף צלוי, פטרוזיליה שטוחה קלות, ארוגולה תינוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: כריך עוף מטוגן עם איולי Srirachan וסלט אסייתי, כריך בייקון ועוף ארוגולה, ו כריך עוף עם ויניגרט עגבניות מיובשות ארוגולן.
הוראות
מניחים את כל החומרים, למעט מלח ופלפל, בקערה של מעבד מזון. תערובת עד התערובת חלקה.
מוסיפים את העוף הגרוס לאיולי ומערבבים היטב. מחממים מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני. באמצעות מלקחיים, להוסיף את טורטיות, 1 בכל פעם, ומבשלים עד חם, על 30 שניות בכל צד.
מניחים את טורטיות חמות על משטח עבודה להתפשט עם תערובת העוף, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים את ארוגולה על תערובת העוף. בזהירות לגלגל את טורטיות, אופנה ג ' לי רול.
חותכים כל כריך מגולגל לשניים, באלכסון, ולהעביר מגש הגשה.