מתכון כריך פיקניק לחוץ יכול להתבצע בסביבות 28 דקות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 442 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, פרושוטו, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כריך פיקניק לחוץ, ים תיכוני כריך פיקניק לחוץ, ו כריך פיקניק לחוץ עם פלפל אדום קלוי וממרח פפרונצ'יני.
הוראות
1
בקשו ממבוגר לחתוך את כיכר ג ' בטה לשניים ולחמם את התנור למאוורר/גז 200c/180c
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את חצאי כיכר ג ' בטה, בצד הקרום למטה, על מגש אפייה גדול טפטוף עם קצת שמן זית. פופ אותם בתנור במשך כמה דקות עד רק זהב קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שים את שמן הזית, חומץ בלסמי, שום וחרדל בקערה, ואז לטאטא אותם יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הסר את החצאים קלויים ciabatta מהמגש לטפטף את הפרוסה התחתונה עם כמחצית ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
5
מסדרים את שאר החומרים בשכבות. התחל עם קומץ גדול של תרד תינוק, אז כמה לבבות ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות
6
לאחר מכן להוסיף את פרוסות פלפל, פרושוטו, בזיליקום, מוצרלה, ולבסוף, בצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
פרושוטו
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
טפטוף על שאר הרוטב פופ פרוסה אחרת של ג ' בטה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
8
לחץ על הכריך כדי למחוץ את כל השכבות יחד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
9
לעטוף את הכריך באפיית קלף ולקשור אותו יחד עם כמה חתיכות של חוט.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מניחים מגש אפייה כבד על גבי הכריך ומעלים אותו עם משקולות או פחיות כיכר מלאות שעועית אפייה. פופ את כל זה במקרר הלילה או עד שאתה מוכן לאכול אותו.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק