כריך קלאב קלאסי
כריך קלאב קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1171 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. אם יש לכם עלי חסה, הודו צלוי, חמוצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו כריך קלאב קלאסי, כריך הודו קלאסי, ו כריכי מועדון קלאסיים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 16 פרים פריל, או חרבות קוקטייל פלסטיק
טוסט הלחם בטוסטר, או תחת broiler משני הצדדים.
חותכים את עלי החסה במחצית לרוחב וליצור 8 ערימות מסודרות.
כדי להפוך את מועדון קומותיים: על משטח עבודה נקי, לארגן 3 פרוסות לחם ברציפות.
מורחים 1 כף מיונז על צד 1 של כל פרוסת לחם.
מניחים מחסנית חסה על גבי פרוסת הלחם הראשונה, למעלה עם 2 פרוסות עגבניות, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים 2 פרוסות בייקון על העגבניות (שבור כדי להתאים בצורה מסודרת במידת הצורך) ומעל עם 1/8 של טורקיה (מבלי לתת לכל לתלות על הצדדים). מתבלים את ההודו במלח ופלפל, לפי הטעם. חזור עם פרוסת הלחם השנייה. בזהירות מניחים את פרוסת הלחם השכבתית השנייה על גבי הלחם השכבתי הראשון, בצד למעלה טורקיה. מכסים עם פרוסת הלחם השלישית, למטה מיונז.
להצמיד את השכבות של הכריך יחד על ידי פירסינג אותם עם 4 מרים פריל או חרבות קוקטייל דרך פרוסת הלחם העליונה, ב 4 מקומות בדפוס דמוי יהלום, כל הדרך אל פרוסת הלחם התחתונה. חזור על תהליך שלם עם שאר החומרים כדי ליצור 3 כריכים נוספים.
באמצעות סכין משונן לחתוך כל כריך, באלכסון, לתוך 4 חתיכות משולשות (כל חתיכה צריכה להיות מאובטחת במרכז עם בחירה או חרב).
מגישים עם צ ' יפס וחמוצים.