כריכונים סלמון נרפא Lemongrass נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 127 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זרעי כמון, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 49 שעות ו-2 דקות. נסו כריכי סלמון, מתאבנים סלמון, ו מתאבנים סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט כל התבלינים במחבת יבשה מעל חום בינוני עד ריחני, 2 עד 3 דקות. מגניב מעט למחוץ מרגמה ועלי או במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים את הסוכר, המלח והתבלינים יחד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בערך לקצוץ הן את גבעולי lemongrass וכוסברה, ולאחר מכן לערבב אותם יחד, זה יכול להיעשות או ביד או במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
הנח את הסלמון, צד העור על קרש חיתוך. משוך את עצמות הסיכה מן הפילה במידת הצורך. לפזר את תערובת ריפוי על הדגים, ולאחר מכן תערובת לימון וכוסברה. (זה אולי נראה כמו הרבה לשפשף אבל להשתמש בכל זה.) כריך הפילה יחד, צד העור החוצה, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. הגדר את החבילה על צלחת, לכסות עם צלחת אחרת או תבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מניחים 2 עד 3 פחיות על גבי משקל במורד הדג. מקררים במשך 2 עד 3 ימים מרפרף הסלמון מדי יום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
6
לפתוח את הסלמון, ולשטוף תחת מים זורמים קרים כדי להסיר את התבלינים ועשבי תיבול. יבש ביסודיות עם מגבות נייר. חותכים את הסלמון בזווית קלה, דק ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
אם עושים את זה קדימה להניח את הסלמון על מחבת מרופדת קלף, לכסות ולקרר עד מוכן לשרת.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.