כריכי אבוקדו וגבינת ג'ק
כריכי אבוקדו וגבינת ג'ק הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. אם יש לך jalapeño, אבוקדו האס, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי גבינת ג'ק פימנטו של ריצ' רד בלייס, גלישת הודו ואבוקדו עם גבינת ג'ק פלפל, ו המבורגרים דרום-מערביים עם פלפל גבינת ג'ק וסלסה אבוקדו.
הוראות
מחממים מחבת בינונית עד חם למגע.
מוסיפים את tomatillos ומבשלים על חום גבוה, מפנה, עד מושחר כתמים אבל לא רגשני, על 5 דקות.
מוסיפים את השמן למחבת יחד עם הכמון, כוסברה וקיין ומבשלים על חום מתון רק עד ריחני, על 30 שניות; בואו להתקרר.
קוצצים בגסות את הטומטילים ומעבירים לקערה בינונית.
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, jalapeo, כוסברה, מיץ ליים ושמן מתובל. מתבלים את הסלסה במלח ופלפל.
בקערה, מערבבים את השמנת החמוצה ומיונז עם 1/2 כוס הסלסה.
מורחים את סלסה שמנת על כל פרוסת טוסט וחצי העליון של הפרוסות עם ארוגולה, אבוקדו וגבינת ג ' ק. סגור את הסנדוויצ ' ים, תחתוך אותם לחצי ותגיש עם שאר הסלסה בצד.