כריכי אבוקדו וגבינת ג'ק הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. אם יש לך jalapeño, אבוקדו האס, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי גבינת ג'ק פימנטו של ריצ' רד בלייס, גלישת הודו ואבוקדו עם גבינת ג'ק פלפל, ו המבורגרים דרום-מערביים עם פלפל גבינת ג'ק וסלסה אבוקדו.
הוראות
1
מחממים מחבת בינונית עד חם למגע.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את tomatillos ומבשלים על חום גבוה, מפנה, עד מושחר כתמים אבל לא רגשני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
3
תעביר את הטומטילו לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
4
מוסיפים את השמן למחבת יחד עם הכמון, כוסברה וקיין ומבשלים על חום מתון רק עד ריחני, על 30 שניות; בואו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
קוצצים בגסות את הטומטילים ומעבירים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, jalapeo, כוסברה, מיץ ליים ושמן מתובל. מתבלים את הסלסה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®
Dientes De Ajo
דַק-
7
בקערה, מערבבים את השמנת החמוצה ומיונז עם 1/2 כוס הסלסה.
מורחים את סלסה שמנת על כל פרוסת טוסט וחצי העליון של הפרוסות עם ארוגולה, אבוקדו וגבינת ג ' ק. סגור את הסנדוויצ ' ים, תחתוך אותם לחצי ותגיש עם שאר הסלסה בצד.