כריכי אפרסק ושקדים בודדים
כריכי אפרסק ושקדים בודדים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 345 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיבולת שועל מהירה, מיץ לימון, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו תרד אישי-Asiago Gratins, מקרוני תרד בודדים וגבינות מוקרמים, ו תפו " א אישי מוקרמים עם בייקון ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר מגורען ו -3 מרכיבים הבאים בקערה גדולה, ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
הוסף את האפרסקים, וזרוק למעיל. מחלקים תערובת שווה בין 4 (6-אונקיה) ramekins או מנות אפייה. (כדי לאפשר מקום נוסף לגלידה, השתמש 8-אונקיה ramekins.)
מערבבים את שיבולת השועל ואת 3 המרכיבים הבאים בקערה בינונית.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בשקדים.
מפזרים תערובת שיבולת שועל באופן שווה על אפרסקים.
מניחים ramekins על תבנית אפייה, ואופים ב 375 במשך 20 דקות או עד ציפוי הוא השחמה ואפרסקים מבעבעים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. למעלה כל מנה עם כף גלידה,אם תרצה.
Savvy קיצור: כדי לחסוך זמן הכנה, או אם אפרסקים אינם בעונה, תחליף 1 (16 אונקיה) חבילה של אפרסקים פרוסים קפואים, מופשר ולא נצרך. כדי להשמיט להדביק שקדים, מערבבים 1 כפית תמצית שקדים לתוך תערובת הסוכר לפני הטלת עם האפרסקים. לאחר מכן להגדיל את שיבולת השועל ל 3/4 כוס ואת החמאה ל 3 כפות בציפוי. פשט על ידי אפיית הקינוח כולו בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.