קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי אפרסק ושקדים בודדים

כריכי אפרסק ושקדים בודדים
כריכי אפרסק ושקדים בודדים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 345 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיבולת שועל מהירה, מיץ לימון, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו תרד אישי-Asiago Gratins, מקרוני תרד בודדים וגבינות מוקרמים, ו תפו " א אישי מוקרמים עם בייקון ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר מגורען ו -3 מרכיבים הבאים בקערה גדולה, ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף את האפרסקים, וזרוק למעיל. מחלקים תערובת שווה בין 4 (6-אונקיה) ramekins או מנות אפייה. (כדי לאפשר מקום נוסף לגלידה, השתמש 8-אונקיה ramekins.)
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מערבבים את שיבולת השועל ואת 3 המרכיבים הבאים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מפזרים תערובת שיבולת שועל באופן שווה על אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6
מניחים ramekins על תבנית אפייה, ואופים ב 375 במשך 20 דקות או עד ציפוי הוא השחמה ואפרסקים מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. למעלה כל מנה עם כף גלידה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
8
Savvy קיצור: כדי לחסוך זמן הכנה, או אם אפרסקים אינם בעונה, תחליף 1 (16 אונקיה) חבילה של אפרסקים פרוסים קפואים, מופשר ולא נצרך. כדי להשמיט להדביק שקדים, מערבבים 1 כפית תמצית שקדים לתוך תערובת הסוכר לפני הטלת עם האפרסקים. לאחר מכן להגדיל את שיבולת השועל ל 3/4 כוס ואת החמאה ל 3 כפות בציפוי. פשט על ידי אפיית הקינוח כולו בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ממרח שקדיםממרח שקדים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®