כריכי בייקון וביצה פתוחים עם ארוגולה
אם יש לכם ארוגולה, ביצים, עגבניות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. כריכי חזיר עם פנים פתוחות בגריל, ברי וארוגולה, כריכי הודו עם פנים פתוחות, ברי ונקטרינה עם סלט ארוגולה, ו כריכי ביצה איטלקיים עם פנים פתוחות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד חום פריך; להעביר מגבות נייר לניקוז.
מברשת לחתוך הצדדים של לחם עם 1 כף שמן.
מניחים לחם, חותכים צדדים למטה, במחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד הזהב, על 3 דקות.
מקום 1 לחם מרובע, צד זהב למעלה, על כל אחד 2 צלחות. למעלה כל אחד עם חצי בייקון, ואז 2 פרוסות עגבניות.
לטאטא 1 כף שמן, שאלוט, וחומץ בקערה בינונית כדי להתמזג. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
הוסף ארוגולה וזרוק למעיל.
חום שנותר 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני. לפצח ביצים למחבת.
מפזרים מלח ופלפל. מבשלים עד הלבן נקבעים חלמונים מבושלים לפי הצורך. מעל כל חבילת לחם עם ביצה, ואז ארוגולה וגבינה.