קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות17
מגזין

כריכי בקר איטלקיים טעימים

כריכי בקר איטלקיים טעימים
טעים איטלקי כריכי בשר לוקח מסביב 2 שעות ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 244 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפלי בננה, בצל, מלח ואורגנו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 54%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי בקר חמים מהירים וטעימים, בשר איטלקי טעים ופסטה, ו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני.

הוראות

1
מניחים צלי על מתלה בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מפזרים מלח; למעלה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
הוסף 1/2 אינץ'. של מים למחבת. מכסים בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 2 עד 2-1 / 4 שעות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות -170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר בשר; מניחים בצד עד שהוא קריר מספיק לטיפול. פורסים דק; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים מיצי מחבת לסיר; מוסיפים מרק, פלפלים ותבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים מעל בקר; מכסים ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות. מחממים מחדש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מגישים 1/2 כוס על כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי