כריכי בקר איטלקיים טעימים
טעים איטלקי כריכי בשר לוקח מסביב 2 שעות ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 244 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפלי בננה, בצל, מלח ואורגנו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 54%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי בקר חמים מהירים וטעימים, בשר איטלקי טעים ופסטה, ו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני.
הוראות
מניחים צלי על מתלה בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מפזרים מלח; למעלה עם בצל.
הוסף 1/2 אינץ'. של מים למחבת. מכסים בנייר כסף כבד.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 2 עד 2-1 / 4 שעות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות -170 מעלות.
הסר בשר; מניחים בצד עד שהוא קריר מספיק לטיפול. פורסים דק; מניחים בקערה גדולה.
יוצקים מיצי מחבת לסיר; מוסיפים מרק, פלפלים ותבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
יוצקים מעל בקר; מכסים ומכניסים למקרר לפחות 8 שעות. מחממים מחדש לפני ההגשה.
מגישים 1/2 כוס על כל גליל.