כריכי בקר סינטה איטלקיים
המתכון כריכי בשר סינטה איטלקי יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 6 שעות ו -20 דקות. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם צלי קצה סינטה בקר, מיונז, מלח שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. נסו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בקר פפרונצ'יני, כריכי הבקר האיטלקיים הטובים ביותר, ו כריכי בקר איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
ב 5-קוט. סיר איטי, שכב את הבקר, הפלפלונצ ' יני והבצל; מפזרים אורגנו ומלח שום.
יוצקים בירה מעל. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 שעות או עד שהבשר רך.
מורחים מיונז על דפנות לחמניות חתוכות אם רוצים.
מניחים גבינה על תחתית רול. בעזרת כף מחוררת מניחים תערובת בשר על גבינה.