קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

כריכי בראוני מוס קפואים

כריכי בראוני מוס קפואים
המתכון קפוא מוס בראוני כריכים יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תערובת בראוניז, תוספת מוקצפת, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מוס שוקולד קפוא, פאי מוס מייפל קפוא, ו פאי מוס דלעת קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים את החלק התחתון והצדדים של שני 13 על 9 אינץ'. אפייה מחבתות עם נייר קלף. מצפים את הנייר בתרסיס בישול. הכן תערובת בראוניז לפי הוראות החבילה; מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
תערובת בראוניתערובת בראוני
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
אופים ב 350 15-18 דקות או עד הקצוות רק מתחילים להתרחק הצדדים של המחבת קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
למוס, בקערה, מקציפים יחד את תערובות החלב והפודינג למשך 2 דקות. מערבבים כמות קטנה של פודינג לתוך שבבי נמס, ואז להחזיר את כל פודינג. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מכסים שני קרשי חיתוך גדולים או הפוך 15 על 10 על 1 אינץ'. אפייה מחבתות עם עטיפת פלסטיק. הפוך מחבת בראוניז אחת על גבי לוח או מחבת מוכנים. מקלפים בעדינות את נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מורחים את המוס בתוך 1/2 פנימה. של קצוות. הפוך בזהירות את שכבת הבראוניז השנייה על הלוח או התבנית השנייה. קלף בעדינות נייר קלף, ואז הניח את הצד הימני למעלה מעל מילוי מוס.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מכסים ומקפיאים כ -4 שעות או עד שהמילוי יציב.
7
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני שחותכים לכריכים. עוטפים בנפרד כריכי שאריות; אחסן במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו