קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

כריכי בראוני מוס קפואים

כריכי בראוני מוס קפואים
המתכון קפוא מוס בראוני כריכים יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תערובת בראוניז, תוספת מוקצפת, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מוס שוקולד קפוא, פאי מוס מייפל קפוא, ו פאי מוס דלעת קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים את החלק התחתון והצדדים של שני 13 על 9 אינץ'. אפייה מחבתות עם נייר קלף. מצפים את הנייר בתרסיס בישול. הכן תערובת בראוניז לפי הוראות החבילה; מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת בראוניתערובת בראוני
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
אופים ב 350 15-18 דקות או עד הקצוות רק מתחילים להתרחק הצדדים של המחבת קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
למוס, בקערה, מקציפים יחד את תערובות החלב והפודינג למשך 2 דקות. מערבבים כמות קטנה של פודינג לתוך שבבי נמס, ואז להחזיר את כל פודינג. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מכסים שני קרשי חיתוך גדולים או הפוך 15 על 10 על 1 אינץ'. אפייה מחבתות עם עטיפת פלסטיק. הפוך מחבת בראוניז אחת על גבי לוח או מחבת מוכנים. מקלפים בעדינות את נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים את המוס בתוך 1/2 פנימה. של קצוות. הפוך בזהירות את שכבת הבראוניז השנייה על הלוח או התבנית השנייה. קלף בעדינות נייר קלף, ואז הניח את הצד הימני למעלה מעל מילוי מוס.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מכסים ומקפיאים כ -4 שעות או עד שהמילוי יציב.
7
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני שחותכים לכריכים. עוטפים בנפרד כריכי שאריות; אחסן במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו