כריכי בראוני מוס קפואים
המתכון קפוא מוס בראוני כריכים יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תערובת בראוניז, תוספת מוקצפת, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מוס שוקולד קפוא, פאי מוס מייפל קפוא, ו פאי מוס דלעת קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים את החלק התחתון והצדדים של שני 13 על 9 אינץ'. אפייה מחבתות עם נייר קלף. מצפים את הנייר בתרסיס בישול. הכן תערובת בראוניז לפי הוראות החבילה; מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות.
אופים ב 350 15-18 דקות או עד הקצוות רק מתחילים להתרחק הצדדים של המחבת קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים. מגניב על מתלים תיל.
למוס, בקערה, מקציפים יחד את תערובות החלב והפודינג למשך 2 דקות. מערבבים כמות קטנה של פודינג לתוך שבבי נמס, ואז להחזיר את כל פודינג. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מכסים שני קרשי חיתוך גדולים או הפוך 15 על 10 על 1 אינץ'. אפייה מחבתות עם עטיפת פלסטיק. הפוך מחבת בראוניז אחת על גבי לוח או מחבת מוכנים. מקלפים בעדינות את נייר הקלף.
מורחים את המוס בתוך 1/2 פנימה. של קצוות. הפוך בזהירות את שכבת הבראוניז השנייה על הלוח או התבנית השנייה. קלף בעדינות נייר קלף, ואז הניח את הצד הימני למעלה מעל מילוי מוס.
מכסים ומקפיאים כ -4 שעות או עד שהמילוי יציב.
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני שחותכים לכריכים. עוטפים בנפרד כריכי שאריות; אחסן במקפיא.