כריכי בשר-ו-ארוגולה ג'בטה
המתכון כריכי בשר-ו-ארוגולה ג'בטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. במנה עיקרית זו יש 345 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ארוגולה, ג'לי פלפל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'לי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint ג'לי תירס כקינוח. נסו כריכי בשר טנדרלוין עם מיונז עשבי תיבול וארוגולה, ג'בטה קלוי עם שרימפס, טרגון וארוגולה, ו כריכי בשר בקר מצופה בפלפל, בייקון וארוגולה עם חרדל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד הראשון 2 מרכיבים.
מניחים לחמניות על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד קלוי קלוי אבל עדיין רך.
בואו מגניב 10 דקות; לחמניות פיצול.
מורחים הצדדים לחתוך של לחמניות עם תערובת מיונז.
שכבה תחתונה רול חצאים עם בשר בקר, פרוסות מתקפלות לפי הצורך כדי להתאים לחמניות. למעלה כל אחד עם גבינה, ארוגולה, וחצאי רול הנותרים, תערובת מיונז הצדדים למטה.