כריכי בשר עם פנים פתוחות עם ירקות ושמנת חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי בשר פתוח עם ירקות ושמנת חזרת. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את ארוגולה, סטייק צלע, קרם פרש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו כריכי רוסטביף עם פנים פתוחות, כריכי בשר משומר עם פנים פתוחות מיני, ו כריכי גלידה עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין שמנת, לשלב חזרת, שמנת חמוצה, ו frache קרם בקערה קטנה; כיסוי וצינה.
כדי להכין כריך, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ו 1/8 כפית מלח למחבת; מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד בצל הוא חום זהוב.
מפזרים סטייק עם 1/8 כפית מלח ופלפל.
מניחים סטייק על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; צלייה 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
מערבבים סטייק ונותר 1/4 כפית מלח בקערה, ולזרוק למעיל.
מערבבים ארוגולה, שמן וחומץ בקערה בינונית; לזרוק בעדינות.
מורחים 2 כפות שמנת חזרת על כל פרוסת לחם; מעל כל אחד עם כ 1/3 בצל כוס, תערובת ארוגולה 1/2 כוס, ו 3 אונקיות של סטייק.